Laatste dienst in de Boezemsingelkerk

Op 01-07-2018 was de laatste dienst in de Boezemsingelkerk in Rotterdam. De consulent, ds. A. Verschuure, bepaalde de gemeente bij Matthëus 25:10b, met als thema: "De gelijkenis van de wijze en de dwaze maagden"

Afspelen
Downloaden
De laatste dienst wordt afgespeeld.

Laatste dienst

Wanneer het niet mogelijk is om de dienst af te spelen, kan gebruik gemaakt worden van onderstaande knop om het geluidsfragment te downloaden.

Downloaden

Beeldmateriaal

Dit beeldmateriaal is afkomstig vanuit de 360-graden beelden die zijn gemaakt in de Boezemsingelkerk. Gebruik van dit materiaal is toegestaan met vermelding van Perfectkeur.

Fotomateriaal

Het is ook mogelijk om bovenstaande foto's te downloaden in hogere kwaliteit. Hiervoor vragen wij u een donatie te doen aan de Theologische School.

Direct doneren

Vragen of meer informatie?

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kunt u contact opnemen met Perfectkeur, door middel van onderstaand formulier.

Ook aanvullende informatie over de Boezemsingelkerk is van harte welkom!